Tickets voor onze evenementen zijn online verkrijgbaar. U betaalt met iDEAL en u krijg uw tickets per e-mail toegezonden.

Spätsommer Wies’n

10,00

‘t 1e Oktoberfes i Limburg dit joar! Dat is de subtitel die ons SpätSommer Wies’n, ofwel het Oktoberfest van Schutterij St. Hubertus Ubachsberg, zal dragen. Samen met Stichting Leedjeskonkoer Ubachsberg zal 8 september 2018 in het teken staan van het Oktoberfest. De Tonca – Ohne Gewähr GipfelZipfelParty zal beslist voor Stimmung zorgen! Hier wil jij toch ook bij zijn!

Meer info…

Niet beschikbaar

Event Details

Date: 2017-09-08

Vlado Kumpan und seine Musikanten

22,50

Wij zijn verheugd dat wij niemand minder dan Vlado Kumpan und seine Musikanten hebben weten vast te leggen om het jubileumjaar op zondag 8 april feestelijk te openen! ’s Middags, na het Fruhshoppen waarbij Blech Bizarr als voorprogramma zal spelen met hun Bohmische muziek in de loods bij Aelmans Adviesgroep, zal Vlado Kumpan een super concert gaan geven! Een aanrader voor de liefhebbers!

Meer info…

Niet beschikbaar

Event Details

Date: 2018-04-08

Stubefest! Back to de loods

12,50

Schutterij St. Hubertus Ubachsberg viert in 2018 haar 175-jarig jubileum. Dit jubileumjaar zal op zaterdag 7 april 2018 feestelijk worden geopend. Samen met Z.C. De Stube uit Ubachsberg zal het Stubefest! worden georganiseerd. Het feest zal plaatsvinden in de nieuwe loods van Aelmans Adviesgroep.

Meer info…

Niet beschikbaar

Event Details

Date: 2018-04-07